U bent hier: Homepage > Pure services

Bereken uw besparing

U krijgt het water in de mond bij het zien van wat u kan besparen.Een auditdienst
Voor wij bij u een toestel plaatsen, bestuderen wij wat u nodig heeft, houden we rekening met uw verwachtingen en bekijken we de bestaande infrastructuur. En hoewel de waterkwaliteit in uw regio uitstekend kan zijn, stellen wij u toch graag de meest geschikte filter voor.

Een gamma dat evolueert
Uw behoeftes kunnen evolueren. Daarom beschikken wij over een ruim en aangepast gamma.

Een technische dienst 'van het huis'
Om de kwaliteit van onze diensten zo optimaal mogelijk te garanderen, beschikken wij over onze eigen technische dienst.

Een 'all-in-one' contract
Onderhoud
U komt niet voor verrassingen te staan. Een contract bij Pure Services omvat een regelmatig onderhoud. Dit wordt sterk aanbevolen door de EPDWA, de Europese vereniging van drinkwatersystemen, net als de jaarlijkse vervanging van de filters.
De kwaliteitsgarantie
De kwaliteit van het water hangt eveneens af van het ge´nstalleerde randmateriaal. Daarom zijn onze systemen standaard uitgerust met een precoatfilter, een uniek concept van Pure Services.

Milieuvriendelijk
Wij gebruiken de vloeistof R134a in de compressoren van onze watersystemen. Ze bevat geen chloor en is dus niet schadelijk voor de ozonlaag. En last but not least: door het vermijden van het gebruik en het transport van plastic flessen verdwijnt in ruime mate uw ecologische voetafdruk.

Eenvoudig en praktisch

Zware en lastige handelingen behoren tot het verleden. Net als grote opslagruimtes en voorraadtekorten. Het leven wordt dus een pak eenvoudiger. Dankzij zuiver water dat elk moment voor u klaar staat.